Onze visie

“Palliatieve zorg is een benadering die de levenskwaliteit verbetert van de zorgvrager (en haar of zijn betrokkenen) voor wie genezing niet meer mogelijk is en de levensverwachting beperkt is. Elke zorgverlener draagt verantwoordelijkheid voor de invulling van deze zorg door de preventie en aanpak van lichamelijk, psychologisch, sociaal en spiritueel lijden. De keuzes van de geïnformeerde zorgvrager, die een vertaling zijn van persoonlijke waarden en wensen, vormen het fundamentele uitgangspunt.”

Nieuwsberichten

Heb jij ook een hart voor De Mantel?Word één uit de duizend...

Wil je ook systematisch onze organisatie steunen? Ga dan snel naar de website 'een hart voor De Mantel' en met een paar kliks is dit zo geregeld.

 

Kies je liever voor een éénmalige gift?

Dan kan dit door een gift op rekening BE28 7755 8807 2120 (GKCCBEBB) van De Mantel vzw.

 

GOED NIEUWS !!

Voor wie in 2020 een gift schenkt aan een erkende organisatie, bedraagt de belastingvermindering 60% van het werkelijk gestorte en op het attest vermelde bedrag. Giften vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar.
(meer info : https://financien.belgium.be/nl/vzws/giften/welke_giften).

 

Ook met je online aankopen kan je De Mantel steunen.
Dit via onze Trooperpagina :

 

Wat is Trooper?

Trooper is een platform waarop verenigingen zich kunnen aansluiten om geld in te zamelen. Dit gebeurt via online aankopen. Klanten zoals jij, kunnen online shoppen via de Trooperpagina van hun uitgekozen vereniging. Ze betalen dezelfde prijs als normaal, maar per aankoop van €100 geeft de online shop ongeveer €5 aan de organisatie. De donatie is afhankelijk van de online shop, naargelang het percentage dat ze zelf hanteren.

 

Hoe werkt het?

Wanneer je online wenst aan te kopen, surf je naar https://www.trooper.be/demantelvzw. Via deze pagina kan je zoeken naar je favoriete webshop. Eenmaal je je favoriete webshop hebt aangeklikt, vul je je gegevens in. De link doet verder het werk en jij kunt shoppen zoals je normaal doet. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar De Mantel. Hoeveel dat is, staat bij het icoontje van de website. 

 

Een oprechte dank je wel aan iedereen die De Mantel vzw wil steunen!

 

Als u als particulier, vereniging of bedrijf interesse hebt om een evenement te organiseren of te ondersteunen, neem gerust contact met ons op.